ALLin Administratie is een jong bedrijf, gevestigd in Almere. ALLin richt zich hoofdzakelijk op de administratie en boekhouding voor eenmanszaken en ZZP’ers. Daarnaast biedt ALLin financieel advies aan particulieren.

Oprichter
Het bedrijf is opgericht door Aleid Lisanne Linneman. Met deze initialen was de naam ALLin al snel geboren. Met cijfers werken is al van jongs af aan een passie. Het is altijd interessant en zeker ook uitdagend. Ieder bedrijf is anders en dat houdt het vak voor de boekhouder afwisselend. Met een geordende en gestructureerde boekhouding voorkom je onverwachte verrassingen.

Het vak werd via het boekhoudkantoor A&M Service van Willy Linneman met de paplepel ingegoten. ALLin Administratie heeft nog steeds een nauwe band met A&M Service in Coevorden.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Bij ALLin Administratie ben ik uw vaste contactpersoon.

Boekhouding
ALLin doet de boekhouding voor kleine tot middelgrote ondernemingen en is uitermate geschikt voor startende bedrijven en ZZP’ers. ALLin verzorgt het totaalpakket inclusief loonadministratie.

Lees meer over ons boekhoudkantoor en de dienstverlening voor bedrijven.

Advies voor particulieren
Naast het indienen van de inkomstenbelasting voor particulieren werd al snel duidelijk dat er behoefte was aan financieel advies. ALLin geeft dit advies aan huishoudens door heel Nederland.

Inzicht krijgen in de eigen inkomsten en uitgaven is van groot belang en wij helpen u daarbij op weg. Naast het overzichtelijk maken van uw eigen financiën stellen we ook, indien nodig, een plan van aanpak op om de cijfers uit het rood te halen.

Lees meer over onze dienstverlening aan particulieren.